NOVĚ OBJEVENÍ TVOROVÉ, 1.ČÁST, NICK REYNOLDS

09.11.2012 15:18

Úvod
Takhle se jmenuje moje nová kniha. Dozvíte se v ní o úplně nově objevených "potvůrkách" jako jsou skřeti kousaví apod.
Doufám že se vám bude líbit.
Váš Nick Reynolds

Skřet Kousavý

Jak vypadá: nelze jej snadno odlišit od normálních skřetů domácích ale když se podíváte pořádně , zjístíte , že má hodně zubů které vypadají jako malé jehličky a že jeho uši jsou velmi malé.
Kde žije: může se vyskytovat kdekoli ale nejčastěji tam , kde není vlhko
Co způsobuje: Když vás uvidí, může vás pokousat.
POZOR = skřeti kousaví mají zvyk , že koušou jen do ruk a nohou !!!
Pokousání od skřeta hodně bolí takže byste potom měli vyhledat co nejrychleji lékaře. (ne mudlovského)
Něco o něm: Skřet kousavý pochází oblasti Číny. Je to NEBEZPEČNÝ tvor ale NEMŮŽE Vás zabít.
Dožívá se až 14ti let. Ještě nikomu se ho nepodařilo ochočit. Mláďata se klubou z vajíček kteerá jsou velká průměrně 5 cm. Pokud ho chcete uspat tak ho pošplíchejte vodou. Nemá totiž rád VODU. Živí se lidským masem ale hlavně slimáky. Pije jen šťávu z borůvek.


Spaníjedka

Nově objevený tvor se jmenuje Spaníjedka.
Je to proto, že ji sníte ve spaní. Podle zjištění jich každý člověk (ve 30ti letech) snědl už přes 80!!!
Naleznete ji tam, kde spíte. Ony se navigují podle dýchání ve spaní. Mají VELMI dobrý sluch. Slyší i přes několik zdí. Poznají, když někdo spí a vlezou k nim do pokoje. Jdou vidět jen pod mikroskopem. Vypadají jako malí tlustí brouci. A když spíte vlezou Vám do pusy.
Pochází z Mexika. Nemusíte se bát, nezabijí vás. A nemusíte se bát, že když je omylem sníte že je zabijete. Ale naopak. Ve Vašem žaludku si oni sami berou potravu a nakonec po cca 5 letech ve Vašem žaludku zemřou. Dávejte si ale pozor. Někdy Vám z toho může být špatně. Proto si přečtěte další odstavec o nemoci.
NEMOC DIVOKÝCH SPANÍJEDEK
Pokud je nějaká spaníjedka divoká (a to se stává často) může Vám být z jejího spolknutí velmi špatně. Mudlové tomu říkají že jim je špatně od žaludku. Oni vůbec neví že něco takového existuje. Pokud Vám z ní bude špatně, vyhledejte lékaře (ne mudlovského) a on Vám předepíše antibiotika která tu Spaníjedku zneškodní.